Jag vill ha dig, jag har dig, jag hade dig.

Jag vill ha dig, jag har dig, jag hade dig.
Folk säger att man inte vet vad man har fören man misst det.
Men det stämmer inte alltid, för jag vet vad jag har. Jag har kärlek.

Som många vet var jag länge säker på att jag inte kunde få känslor för någon, jag gick runt och sa att jag skulle vara singel för alltid. Att ingen någonsin skulle kunna gilla mig för den jag är. Men jag hade fel, för jag tror jag håller på att bli kär, jag har äntligen, äntligen, äntligen hittat någon som är bra. Någon som gör mig så sjukt jävla glad.
Jag kan egentligen inte säga så mycket mer än
du är underbar.





Jag vill säga förlåt.
Först och främst till min familj.
Jag vet att jag kan vara en bitch som bara skriker ibland.
Men jag älskar er, för ni gör mig hel.
och jag hoppas att ni vet det.



Visst blev det ett kärleksinlägg i stort sätt. Men för min del gör det ingenting. Det behövs ibland, att verkligen skriva vad man tycker. För det är mycket lättare att skriva än att säga det öga mot öga till personen. Men nog om det. Har haft panik hela dagen. Vårat reportage i rörligbild skulle vara klart till på torsdag och idag när vi skulle lägga in de sista texterna så stod det något om att filen var skadad, vi sprang bort till "data-Eva" och hon sa att det inte gick att göra något åt det, utan att det barar var att börja om. Så ja, vi har suttit i panik och redigerat. Får göra klart det imorgon på lektionen och eventuellt efter skolan.

Men förutom att jag kanske får sitta kvar efter skolan imorgon så blir det nog en bra dag, för Robin kommer. Så jävla glad jag blir. Dock ska vi plugga matte, urk! Men visst är han söt som hjälper mig när jag inte fattar? Så ett stort jävla tack till honom :*

Går inte att vara positiv.

Hade skitsvårt för att gå upp i morse, ville verkligen inte. Villa bara ligg kvar i sängen och inte göra någonting. Denna veckan kommer vara jobbig, värre än dom andra veckorna. Jag vet inte varför men har den känslan. Orkar inte spanskan, engelskan och inte textkommunikation heller. Vill bara spotta och trampa på dom. Men jaja, får väl släppa det och kämpa på ändå, för det kommer väl nya problem imorgon.



Men nu ska jag skriva reportage till text-Eva. Bara massa skola för tillfället!
Saknar Robin.

Kärlek


Du får mig att uppleva det som jag inte trodde existerade.
Kärlek.




Ligger i sängen och kollar på film i Robins stora tröja nu när alla har åkt och jag har städat färdigt här hemma. Är jätte trött trots att jag har sovit hur gott som helst inatt. Eller ja, dom stunderna som Robin inte har buffat på mig för att han har vaknat och inte kan sova.




Kom massa underbart folk hit igår, bl.a. Jossan som jag inte har träffat sen mitten på sommaren. Grymt att träffa henne igen, men även Emelie, Oliver  och så klart Robin kom. Så vi lagade lite mat och åt eftersom mina föräldrar inte var hemma. Sen kollade vi film och snackade och idag har vi bara ätit frukost och spelat Rock Band, hade sn stor inlevelse när jag spelade trummor så att jag fick två blåsor på långfingret. Hum... Men nu ska jag kolla på kommissarie Späck.

Svart/Vit

Kan verkligen inte hålla mig borta från att blogga, speciellt inte idag när jag är så himla glad!
Nu ska jag kila ner och träffa Emelie en stund innan jag hittar på något annat.



visst ser jag ut att vara i början på en graviditet?
men ni kan vara lugna, det skulle aldrig hända!





Får hoppas på att detta håller längre än mina andra har gjort.
N har ingen aning om vad jag snackar om va? ;)

.

Det har blivit för mycket nu, jag måste ta tag i mitt

egna liv innan jag kan dela med mig av det till andra.

Vet inte hur länge jag blir borta, men förmodligen bara

några dagar.

 


Beslutsångest!

Var med Emelie och kollade kläder igår och hitta denna jackan, såklart var jag tvungen att köpa den.
Men är inte riktigt säker på om jag ska behålla den eller lämna tillbaka den, kan ju komma till användning.




Vad tycker ni, behålla eller skrota?

Dreaming with a broken heart.

Vaknar upp med tårar i ögonen och skriker
"Snälla, jag orkar inte mer, låt mig bara vara"



.


When I'm dreaming with a broken heart
The giving up is the hardest part
You takes me in with your crying eyes
Then all at once I have to say goodbye
I wondering could you stay my love?
Will you wake up by my side?
No you can't, 'cause you are gone,


söndagsångest på en tisdag.

Jag visste att den skulle komma, för det gör den alltid.

Det tog flera år att bygga upp masken jag bar, men bara några minuter att bryta ner.
Lyckan blandades med ångest när gömda minnen kom fram igen, inget kan få mig att glömma helt.





För mig är var det sommar fram tills idag. Nej men nästan. Har gått i skinnjacka med endast linnen under fram tills i morse, då jag kollade ut och såg snön. Så slängde på mig extra mycket kläder, linne, tjocktröja, skinnjacka och vinterjacka. Från inget till allt! Hur skönt var det inte att slippa frysa? Helt underbart om jag ska vara ärlig.



Men man har ju inte tur med allt, för jag har världens sämsta hårdag. Ush! Så mössan på nu när jag ska och fika med Emelie, orkar inte bry mig idag, är för trött för det. Ovanligt va? Men jag har faktiskt en "ursäkt".. Robin kom hit igår, kollade på tv, köpte b&j's och kollade på film och han åkte väl inte förens vid 12 och då kunde jag inte somna för att jag var så himla glad, tillskillnad från idag. Har varit en bitch hela dagen, lättirriterad och grinig. Som en liten bebis som inte har fått sova tillräckligt mycket! Så ikväll blir det att lägga sig tidigt, har ju matteprov imorgon ;)

Puss.

Göteborg.

Ska in till Göteborg nu och gå på bio med Robin, första gången sen händlesen förra helgen som jag åker till Göteborg, men nu är jag ju dessutom ensam på både dit och hemväg, så det gäller att vara väl förberedd på allt. Så nu "smyger" jag ner en kniv i väskan i fall att något skulle hända. Stackars Robin kommer ju dö av rädsla om han råkar se den!

Jag vet att det är olagligt.



Tycker faktiskt inte Kissie borde bli rädd efter att tre fjortisar kasta ägg på henne, jag borde vara mer rädd i och med att dom faktiskt hade tänkt att råna oss.

Men nu måste jag kila!
Puss :*

Redan fredag?

Försov mig... Som vanligt, fast ändå inte riktigt som vanligt.
Första lektionen var inställd, så kom till skolan och redigerade med dom andra, dock tröttare än vanligt. Sen var det idrott, som varje fredag. Fast denna var idrottslektionen var inte som den brukar, för jag var med, vilket jag inte brukar. Men nog om skolan...


Ligger helt utslagen i min säng, bråkar lite med mig själv om jag har tid att somna eller inte, men kommer hela tiden fram till att jag inte har det för att jag måste städa, men det är så mycket mer lockande att bara stänga ögonen och somna nu när jag ändå ligger här. Fruktansvärt opepp idag, trots att det är fredag & helg. Men får väl rycka upp mig nu, städa lite innan jag ska träffa Johanna och eventuellt Robin och Simon.
Någon som har bra tips på hur man blir pigg snabbt?

Puss :*


Mat.

Om vi faller kämpar jag mig upp igen, det är det som skiljer oss åt.




Visst ser ni rätt, jag står i köket och inte bara för att det är kul, för jag lagar faktiskt mat, till hela familjen! Tre-rätters-middag med rödvin och allt där till, nej kanske inte riktigt. Blir lite enklare idag, det är ju trots allt bara tisdag och orkade inte ställa mig och göra något annat, för Robin åkte precis härifrån. Han gjorde faktiskt min dag mycket bättre än vad jag trodde den skulle bli trots att vi bara kollade på TV. Han roade ju sig med annat, som att mobba mig för att jag var kittlig och inte kan säga R, men jaja. Sånt kan man ju också göra ;)

Spåren tvättas bort.

Innan en ny dag gryr kommer alltid en sömnlös natt fylld med ångest.



Jag är trött, har ont i huvudet och i kroppen, men ändå går jag runt med ett leende på läpparna och sjunger på en gammal låt som jag hörde för några dagar sen. Kanske inte är så kontigt i och med att det är klarblå himel ute och solen skiner in igenom fönstret. Men egentligen är jag nog inte ens glad, för det känns som tårarna kommer börja rinna vilken sekund som helst, även fast det känns som det så kommer det inga.



Vad ska jag göra idag? Jag vet inte riktigt, ska träffa Robin alldeles strax, kanske ta en fika eller något med honom och sen ska jag väl plugga, måste skriva mitt tal. Men först och främst läsa ut boken som jag ska skriva "talet" om, jag känner mig flitig, har nog aldrig läst så mycket i hela mitt liv som jag gjorde igår. Idag blir det ju till att läsa ännu mer, bara 200 sidor kvar...

fint väder?

Aj, mitt huvud! Kanske inte är det första man bore skriva här, men precis så jag går runt och tänker idag. Trots allt för många värktabletter så har jag fortfarande ont i både kroppen och huvudet. Men det stoppar tyvärr inte mina hundar ifrån att vilja gå en promenad i det fina vädret. Så nu ska jag slänga på mig ytterkäderna och kila ut en liten sväng.

Jag känner mig bara sviken...






En galen kväll...

Nu har jag äntligen vaknat, men är ändå trött efter gårdagens händelser. Vi skulle ju egentligen in på bio som jag skrev igår innan jag stack in till Göteborg med Julia, men det blev inte så. Vi satte oss iställer på Cappuccino och fikade. Efter ett tag kändes det litelamt så vi gick och kollade runt. Vet ni hur sjuktmycket man blir uppraggad om man gör genom Göteborg? Helt otroligt hur dom ens orkar försöka, vissa flera gånger också. Men men...

Efter ett tag satte vi oss ner inne i Nordstan för att jag fick så jävla ont i minaben. Då började ett par tjejer skrika på oss som satt en bit bort i en rulltrappa och vi skrek tillbaka smarta som vi är att dom skulle hålla käften. Vilket vi nog inte skulle gjort... Men vi ställde oss upp och gick ut, sen efter ett tag så gick vi tillbaka för att gå till tåget och då kommer tjejerna fram till oss och börjar putta på oss och säga att domvill ha våra mobiler, envisa som vi är gick vi därifrån för att inget mer skulle hända och satte sig en bit därifrån. Men tjejerna hängde efter och satte sig på andra sidan, så vi gick mot centralen, vilket dom också började göra. Inne i tunneln så sparkade dom och slog i väggarna och skrek efter oss. Ju fortare vi gick, ju fortare gick dom. Så vi gick in på pressbåran för att inte bli totalt nerslagna men dom satt utanför och väntade på att vi skulle komma ut hur länge som helst så vi pratade med dom som jobbade där och dom ringde på vakterna.

Efter bara några minuter så kom vakterna och vi fick följa med dom till en restaurang där vi fick sitta fram till tåget kom. Efter ett tag kom den ena vakten och sa att tjejerna hade delat upp sig, vilket gjorde oss ännu räddare. Men som tur va hade vi våra vakter som kollade oss till vi satt på tåget. Så jag ska fan skicka in dagens ros till både pressbyrån och vakterna i Göteborg!

Men nu ska jag tvinga upp Julia som fortfarande sover, för min mage kurrar ;)

Movie time!

Nu ska jag kila iväg och möta upp Julia, sen blir det bio med massa underbart folk!


Röja upp i röran.

Nu är jag hemma från Åsa där morgonen spenderades hos min massör, hur skönt som helst att få ryggen fixad. Den är ju inte riktigt som den ska. Åkte mest dit för att jag har ont i bäken/ben, men det blev inte bättre efter han rättat till bäcknet på mig, så nu kommer jag gå på tabletter i 3 dagar och om jag inte blir bättre får jag åka in och ta blodprover m.m.. Ska jag vara ärlig så är jag lite rädd, läste på internet för att se vad det kunde vara och se om resultatet kunde lugna mig lite, men jag blev ju inte mindre orolig för det.. Menmen, återstå att se vad det är.



 


Nu håller jag på att städa för fullt, fast ändå inte. Jag börjar så fort jag hör mamma gå ner för trappan och direkt när hon har gått så fastnar jag här igen. Jag kommer verkligen aldrig kunna jobba som städare, det är en sak som är säker. Men jag får väl sätta fart och få det färdigt innan gästerna kommer. Pappa fyller ju år, så det blir middag och massa spelande ikväll, kommer nog bli roligt. Så ett stort grattis till pappi som alltid ställer upp för mig, jag älskar dig!

blev sjukt försvånad när jag såg min statistik i och med att klockan bara är 13.55 oh det redan är så många som har varit innan, ett stort tack till er också!



Din mamma

Finns det någon som inte minns DJ Gräsklipparen som var med i idol och sjöng Din mamma (Varje gång jag runkar) och näst intill blev slagen av Claes af Geijerstam (Clabbe) från den gamla idol juryn? Om inte, nu är han äntligen tillbaka med 21 Pumping House Hits och med det nya namnet Stefan Invictus.

Stefan Invictus - 21 Pumping House Hits



kom igen nu och lyssna för fullt!

Even if it hurts, you can always make me smile

Jag är så jälva glad att jag har dig, även fast vi bara är kompisar så måste jag bara säga det, Jag älskar dig. Du är verkligen en av dom få som står ut med mig hur jag än mår, du stöttar mig i allt och jag har faktiskt aldrig litat på en kille såhär mycket i hela mitt liv. Du är killen alla tjejer drömmer om, även fast du inte vet om det själv.

Even if it hurts, you can always make me smile.
yes, it is true.


Smile - påminner mig om dig

You're better than the best
I'm lucky just to linger in your light
Cooler than the flip-side of my pillow (that's right)
Completely unaware
Nothing can compare to where you send me
Let's me know that it's okay (yea, it's okay)
And the moments when my good times start to fade

You make me smile like the sun, fall outta bed
Sing like a bird,
Dizzy in my head
Spin like a record,
Crazy on a Sunday night
You make me dance like fool,
Forget how to breathe
Shine like gold,
Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile

Even when you're gone
Somehow you come along just like a flower pokin through the sidewalk crack
And just like that
You steal away the rain
And just like that

You make me smile like the sun, fall outta bed
Sing like a bird,
Dizzy in my head
Spin like a record,
Crazy on a Sunday night
You make me dance like fool,
Forget how to breathe
Shine like gold,
Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile

Don't know how I lived without you
'Cuz everytime that I get around you
I see the best of me inside your eyes
You make me smile
You make me dance like fool, Forget how to breathe
Shine like gold, Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile

You make me smile like the sun, fall outta bed
Sing like a bird,
Dizzy in my head
Spin like a record,
Crazy on a Sunday night
You make me dance like fool,
Forget how to breathe
Shine like gold,
Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile

ruffsigt hår, men inget vanligt ruffs.

Vaknde vid 7 i morse av att väckarklockan fick mitt huvud att explodera, så jag stängde av den, vände mig om och somnade om. För jag orkar verkligen inte skolan när jag har migrän, dels för att ljuden och ljuset tar död på mig, sen även att jag inte kan göra något vettigt på lektionerna heller, så jag stannade hemma. Inget smart drag, för Byggare Bob är här, fast i ett annat format, Eldare Bob skulle jag kalla honom. Gick nämligen upp för trappan och kolla vem det var när jag höll på att dö av allt bankande och då fick jag syn på en gubbe som stod och eldade på mitt tak? Blev rent utsagt livrädd tills jag kom på vad han gjorde...


Och nej, jag är inte naken som många kommer tro, jag är bara osminkad, men det kanske är samma sak?

Jag kan inte lägga upp någon riktig dagens outfit eller något eftersom jag än så länge inte ens har gått längre än upp för trappan och därmed inte heller tagit på mig några riktiga kläder och har dessutom världens morgonfrilla för första gången i mitt liv, om man inte räknar med helgen, fast det var nog något annat! Men ni fick i alla fall en liten kik på hur jag lider här hemma framför film i sängen med tända ljus m.m ;)


Onsdag med något speciellt.

Nu är jag hemma från skolan, egentligen har jag ju inte slutat. Men har migrän så orkade inte vara kvar längre. Dessutom försov jag mig i morse så jag har bara varit på en lektion, som egentligen inte var någon riktig lektion. Vi intervjuade någon gubbe som gjorde mig skit sur. Men Felicia och Sara fick upp mitt humör igen, som vanligt!



Nu ska jag kolla på film och sova. Puss.

RSS 2.0