Göteborg

Hej, nu sitter jag och väntar på att Julia & Emelie ska sluta så att vi kan åka in till Göteborg och shoppa. Först och främst ska jag kolla på maskeraddräckt tills på lördag. Är riktigt taggad på att gå på maskerad, kul att träffa nytt folk också, dock mest killar. Men jag har faktiskt inget emot det ;)

Men nu måste jag tydligen springa!

Höst.

Nu har den riktiga hösten kommit, det regnar dag ut & dag in.



Min syster och hennes pojkvän åkte just, dom har varit här och hälsat på i helgen. Känns inte verkligt att hon har flyttat. När hon kommer hem hit så känns det knappt som att hon har varit borta alls. Men trots det så har det varit kul att träffa henne. Så nu ska jag duscha och fixa mig för att träffa en kompis, ska bli kul. Men är för första gången nervös innan jag ska träffa en person? Känns lite skumt.
För att bara byta samtalsämne totalt så måste jag förklara vilken panik jag har. Mina stövlar har gått sönder och är hos skomakarn och dom är inte klara förens på lördag (om jag har tur är dom klara då) Så nu måste jag gå runt i convers en hel vecka. Visst, det är inte något fel på convers i sig. Utan just det att de är höst nu och man inte ska gå runt i vita convers, för det första så dom blir smutsiga och för det andra så läcker dom in i mängder!
Men nu har jag helt plötsligt jätte brottom!

Tillbaka på nytt.

Nu är jag tillbaka igen, med en ny blogg, ny design och nytt hopp.


Det är lördag, det regnar, jag är sjuk.
Egentligen är jag väl inte sjuk, för jag var på Karma igår. Fikade med Emelie, Julia & Johanna ett tag, vilket inte var så smart. För jag blev "matförgiftad" eller vad det nu heter. Det var i alla fall något fel med det jag åt som gjorde så att jag började må illa, kallsvettas och spy hela kvällen och natten. Mår illa nu med, men har inte vågat äta någonting tack vare att jag är rädd för att börja spy igen, det är verkligen det värsta som finns.



Så nu sitter jag här hemma och fixar lite med bloggen. Funderar på att lägga mig i ett varmt bad nu när jag ändå har en ansiktsmask på mig. Skulle vara hur härligt som helst i detta skitvädret faktiskt. Men vi får se, i och med att det inte smittar när man har blivit matförgiftad så kanske jag går ut en sväng ikväll trots allt.


RSS 2.0