Nyår.

Jag brukar aldrig ha nyårslöften, men jag tänkte faktiskt ha det detta året. Vet inte hur det kommer fungera. Men än så länge har jag 3 st.
  1. Skaffa jobb
  2. Börja träna
  3. Vara mer aktiv i bloggen


Nu ska jag städa innan min syster och hennes pojkvän kommer hit, ska bli sjukt kul att träffa henne igen. Känns som det var jätte längesen! Sen så kommer ju även Robin och Jossan, blir inget festande för våran del. Trots att det är nyår, tråkigt men sant. Känns som det är lika bra, men har faktiskt enorm ångest för kvällen trots allt.

Image and video hosting by TinyPic


.

 

 








Inga ord kan nog beskriva det jag känner mig just nu, om 5 timmar så är det exakt 11 månader sen som du flög iväg till en bättre värld och lite mer än 11 månader sen som du somnade in för sista gången. Men jag är säker på att du har det bra nu, för du är den ängel du alltid har varit, fast på den platsen som du trivs som bäst på.


Rasmus patrik mikael johansson

1992 11 20 - 2010 01 28


Shopping.

Oj vad längesen det var jag uppdaterade bloggen nu, har faktiskt haft fullt upp sen jul. Har varit med kompisar, killen och shoppat en massor. Bland annat dessa skorna som jag bara är sjukt kär i, men som sagt... Vilka skor är jag egentligen inte kär i?



Men nu ska jag kika på lite saker inför nyår. Ni får ha en toppenkväll.

Julstädning.

Den här julen börjar ju bra. Vaknar på morgonen och märker att jag har migrän. Man ska inte vara dålig på jul, speciellt inte migrän, men ska se till att försöka hålla humöret uppe ändå. Det är ju trots allt jul och jag måste sätta fart att städa och fixa mig. Men speciellt leta reda på något jag kan ha på mig ikväll när alla kommer, lite panik på det. Kan ju inte fira jul i min one piece direkt ;) Fast man kanske skulle införa något sånt i släkten, att alla får komma i mjukisdress! Hade varit mysigt till tusen.


Men nu ska jag skynda mig att fixa allt. puss.

God Jul.

Nystädade rummet är nu fullt av papper, saxar och så klart julklappar.



Slog in saxen 3 gånger, inte konstigt att jag inte hittade den när jag väl behövde den. Vaknade vid 6 i morse av att pojken pussade mig hejdå för att åka och jobba. Så fort han hade gått så började jag frysa men somnade som tur va om tillslut och vaknade vid 11, gick upp och fixade mig och gick ner till Kungsmässan för att shoppa de sista julklapparna tills imorgon. Känns helt overkligt att det är jul imorgon. Var det inte sommar precis?

Men nu ska jag gå och umgås med min familj lite.
Men om jag inte skriver här i morgon så säger jag
God Jul.

Tisdagsmys.

Nu har jag precis slängt på mig en anisktsmask och tänt några ljus.



Tänkte sätta på en film strax, som ni förstår blir det en slappkväll för min del. Tyvärr ensam, men i morgon kommer iaf förhoppningsvis Robin hit och sover här, dock ska han typ upp svintidigt tack vare att han ska in och jobba, men jag klagar ju inte över att jag får ligga kvar i sängen ;)

Imorgon blir det att sova ut ordentligt, men nu blir det film. Godnatt.

Lycklig.

Nu har jag shoppat, kollat nyårsklänning, fikat och snackat i mängder.



Köpte nya jeans i och med att mina gamla sprack när jag hade yoga på vägen hem med jossan i fredags. Hade ju det såklart bara för att mina byxor sprack mer och mer för varje rörelse jag gjorde. Men vad gör man inte för "ett" gott skratt? Vi skrattade tills vi nästan kissade ner oss faktiskt, när jag kom hem och tog av mig byxorna så kunde jag få igenom huvudet i hålet, haha.

Men i alla fall, sen så har jag köpt örhängen och svarta strumpbyxor som är halvt genomskyndliga. Hur underbart som helst att shoppa, men blir förbannad för att jag inte hittar något att ha på mig på nyår. Speciellt i och med att jag inte ens har något att göra på nyår!

bortskämd.

Oh vad glad jag är. Som ett barn på sin födelsedag, eller varför inte på julafton. Fick just 500 kr av pappsen, bara sådär. Kanske är lite bortskämd ändå, men vem säger nej till pengar när man inte äger ett öre? Jag älskar mina föräldrar, inte bara för att dom ger mig pengar när jag är pank, jag älskar dom för att dom alltid ställer upp för mig när jag behöver dom.


Nu kilar jag och möter Emelie och några fler, puss!

.


Everyone thinks that I have it all, but it is not true.





Djursjuk.

Jag tror nog att jag börjar få "djursjukan", satt och kollade på animal planet nyss och jag vill nästan ha alla "små" söta djur som visas. Kollade med mamma på ett program om apor (schimpanser) och jag vill ha en! Hur söta är dom inte? Men samtidigt ganska fula tyvärr... Men när dom leker och håller på att jävlas med varandra, påminner mig så mycket om dagisbarn och andra människor som man känner!



Sen så vill jag ju fortfarande ha en liten chihuahua, vilket jag ska skaffa till skillnad från en schimpans även fast jag skulle vilja ha en ;)

Men nu ska jag strax kila ner och åka skridskor med min kära klass och sen bär det vidare till Göteborg för julshopping med lite kompisar. Ni får ha en underbar fredag!

Bara för att alla ställer samma fråga...

 


Drömmar.

Jag vet mycket väl vad jag vill med mitt liv. Sanningen är faktiskt att jag varje dag så jobbar så att jag kommer närmre och närmre chansen att lyckas med det jag vill. Allting märks inte av allmänheten, men den största saken jag vill med mitt liv hänger faktiskt på hur jag känner mig, hur jag uppfattar mig själv. Det märks inte alltid av andra om man känner sig snygg, ful, smal, tjock. Ja, ni förstår?

Folk säger näst intill varje dag till mig att jag verkligen skulle lyckas om jag bara försökte göra det jag vill. Men frågan är om det dom säger är sant. För jag vet inte riktigt om det är så att jag inte kan eller om det bara är rädslan för att misslyckas som stoppar mig just nu. Men ska jag vara ärlig så tror jag att det bara är

 

som stoppar mig. Så jag tror faktiskt att jag ska satsa, för sanningen är att om jag inte försöker så får jag ju aldrig reda på om jag kan eller inte och då skulle jag som småning om bara ångrat mig att jag inte försökte när jag fortfarande var "ung". Nu tror jag faktiskt nästan att alla här kan lista ut vad jag vill. Självklart är inte det de enda. Men det är en av dom sakerna som jag vet att jag har drömt om sen jag var mindre.


.

I promise to never mess it up again.
If you just give me a second chance
But if you do not give me a second chance
where you never, and you'll never be mine




Efter att ha spelat Rock band och Nintendo 64 hela morgonen så ligger jag nu i sängen och kollar på Luftslottet som sprängdes. Funderar på om jag ska vara duktig och träna lite idag, men det känns som min kropp inte vill det i och med all den träningsverken jag redan har. Men vi får se, kanske bara mår bra av lite extra "smärta". Annars blir det att plugga och städa istället, kanske hinner jag allt. Återstår att se.





Miss u & love u

Rock Band

Dags att sova? Jo kanske för alla andra, men inte för mig. För nu ska jag sätta mig och spela Rock Band i min ensamhet. Sanningen är att jag redn har spelat i ca 1,5 timme. Men vad gör man inte för att fördriva en lördag/söndag natt?



Godnatt!

lika?

Nu har jag suttit här och kollat på Narnia ett tag och samtidigt kollat igenom alla mina ego bilder som jag har på datorn, det var faktiskt inte så många som jag trodde att det var. Men jag kom fram till en sak, jag gör nästan exakt samma min på alla bilder som jag har tagit i camen, kolla bara själva!



Ursäkta den dåliga kvaliten, men jag har zomat en hel del. Men elle rhur gör jag nästan precis samma min? Och tro mig, det finns fler än dom här 3.

Men för övrigt så kom Robin hit igår och sov. Skit mysigt, kollade på julkalendern i morse när vi vaknade och bara låg och drog oss, efter ett tag tvingade jag upp oss för att äta frukost så att Robin inte skulle missa sitt tåg, visst är jag gullig? Jag ville förstås inte att han skulle åka, men han dissa ju mig för julbord ;) Så ikväll blir det att bara sitta hemma och slappa i och med att alla verkar vara bortresta denna helgen. Ni får ha en underbar kväll, puss.

4 timmar

Efter 4 timmar... så har jag läst ut boken
så har jag fortfarande inte gått upp en enda gång
så har jag fortfarande inga planer på att gå upp heller

Sanningen är att jag har läst hela boken idag, läste om början i och med att jag inte kom ihåg något sen jag läste sist. Men det är väl så man får göra när man är klantig och inte gör allt på en gång eller skriver läslogg.


Ursäkta tråkiga inlägg men har ingenting att skriva nu när jag ligger hemma i sängen.
Föresten, är det någon som vet vart man kan köpa örhängen med vingar? Var och kollade igår. Men kunde inte hitta det någonstans!




Jag försöker trots att jag vet att det inte fungerar.

Hänger kvar.

Ligger fortfarande kvar i sängen.
Har inte några som helst planer på att gå upp.
Ska läsa ut boken, bara 148 sidor kvar nu, så kämpar på.



Så ja, jag är faktiskt hemma från skolan idag av olika anledningar. Har sprängande huvudvärk, ont i halsen och är skit trött. Dessutom så måse jag verkligen, verkligen, verkligen komma ikapp med allt i skolan, hatar att ligga efter, men jag har väl bara mig själv att skylla.

Vet fortfarande inte vad jag ska göra på nyår trots att jag har pratat med folket om det. Det är därför jag inte vill varaså många, mycket lättare att planera för två än för 5-7 personer. Precis det jag sa att jag inte skulle göra igen, men ändå gör jag det... Men finns det egentligen någon som vet det?




Fika,Plugg,Plugg&Plugg...

Ligger i sängen och har precis läst klart i min bok för idag. Egentligen inte, men jag kan inte se vad det står längre. Har bara 187 sidor och en uppsats kvar som jag måste fixa imorgon. Dessutom lära mig skiten utantill för att kunna redovisa på torsdag. Låter jobbigt, precis som det är. Stressen tar över och istället för att göra det jag måste göra så skjuter jag upp det istället.

Som sagt, skjuta upp saker.. Det är precis vad jag har gjort idag också. I alla fall pluggandet, gick ner och fikade med Emelie istället, kollade efter örhängen och pratade med Pontus ett tag. Ganska härligt faktiskt, trots att jag blev ännu mer stressad nu när jag kom hem. Men men, man lär sig av sina misstag... Eller gör man verkligen det?

redan panik!

Jag har världens jävla shopping sug idag, men istället för att shoppa så tröst åt jag lite godis. Fy på mig!



 

+ partyklänningar, jeans och en massa snygga toppar!

 

jag har nämligen redan panik inför vad jag ska ha på mig på nyår, behöver massa nya klänningar så jag har något att välja mellan när det väl gäller. Så i helgen blir det till att springa runt i Göteborg och kolla efter massa kläder!


Myshelg.

Var och fikade med Emelie och några en stund igår, efter det så gick jag hem och åt, kollade på idol, duschade och väntade på att Robin skulle dyka upp. Vilket han tillslut gjorde, så vi kollade film, fast jag somnade efter halva filmen för att jag var såpass trött. Men det var ändå så jävla härligt att ha honom där.



Vaknade runt halv 11 i morse och kollade klart på filmen medan Robin sov, sen gick vi upp, käkade frukost och sen så drog Robin hem. Så nu har jag duschat, fixat mig och sitter och väntar på att Jossan ska komma. Trodde hon skulle varit här nu, men tydligen inte ;) Blir en lugn kväll idag med, upp tidigt imorgon för att plugga!

Plugg!

Nu har jag kollat klart på julkalendern och lite annat, så nu pluggar jag rörlig bild, faktiskt ganska roligt. Vi fick ett "sorgligt"manus idag som vi ska jobba med genom att tolka och filma osv. Vi får se hur det går, men just nu sitter jag och kollar igenom det och kommer på ideér om hur vi kan göra! Tur jag har att jack kommer och ger mig ett gott skratt då och då, annars hade jag nog dragits med för mycket.




Ser ni att Jack (min hund) har större huvud än mig? Läskigt!
Men nu blir det sängen och en bra film.




Saknar dig enormt, trots att vi senast sågs idag.

Snö, lucia, julkalender.

Utanför fönstret ser jag snön falla ner mot marken, känner hur lucia närmar sig och hur jag bara länktar tillbaka. Tillbaka till repetitionerna, tillbaka till kyrkan, tillbaka till den enorma lyckan, tillbaka till känslan av att man kan sprida glädje, inte bara till unga, utan även till dom gamla.







Just nu sitter jag och väntar på att julkalendern skall börja, visst är jag töntig? Vänj er, för jag tänker sitta och kolla på julkalendern (så länge den inte suger) tills jag dör! Det får mig att komma i julstämning, sket i att kolla förra året, men då hade jag inte någon julstämning över huvud taget!



Igår missade jag det på TV, så jag tvingade Robin att leta upp det på SVT play under tiden som jag duschade, så efter jag hade duschat blev julkalendern i sängen. Skit mysigt faktiskt!

Vi visade våra reportage idag för klassen + en från barbro betalar. Är inte riktigt nöjd, men det dög och dom ska visa det för några andra, minns inte vilka. Men det var i alla fall något så dom ska kunna jobba vidare med att skaffa busskort till alla elever! För min del spelar det ingen större roll. Har 5 minuter promenad till skolan, + busskort på något konstigt vis. Så det blir ju inte bättre för mig mer än att man slipper gå med dom som inte har något busskort nu. Men strunt samma, ha en fortsatt underbar kväll nu.


RSS 2.0